Актуелни легла

Jack Russel Terrier

jjjj

Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее и раса на куче кое ќе ви го направи животот многу поинтересен и подинамичен.

Кученцата потекнуваат од професионална одгледувачница за оваа раса со која Купимиленик.мк има склучено договор за препродавање на кученцата за територијата на Македонија, истите се стари 60 дена и се вистински преставници на расата со изложбен квалитет и целосна документација, во моментов имаме на располаѓање и машки и женски кученца, времето за испорака е 5-7 дена од моментот на резервација на кученцето кое ќе го одберете, за сите дополнителни информации како и резервации Ве молиме информирајте се на нашиот контакт за продажба 070 – 999-903