Почитувани љубители на Македонската Кинологија , почитувани посетители и пријатели на Купимиленик.мк , чест и задоволство ние да Ве информираме за најновото Кинолошко случување кај нас а тоа беше долгонајавуваното 3-то Светско Првенство на нашата гордост - ШАРПЛАНИНЕЦОТ !!! Дојде…

Прочитај повеќе

Ова е БОНО , кученце од расата МОПС кој исто така е дел од тимот на Купимиленик.мк , Боно е одличен преставник на својата раса и прекрасен миленик, потекнува од одлична одгледувачница за оваа раса и тимот на купимиленик.мк е…

Прочитај повеќе