Почитувани , Во овој дел накратко би сакале да Ве запознаеме со начинот и принципот на работа на Купимиленик.мк при набавка на кученце. Во контекст на тоа , купимиленик.мк во своето 5 годишно постоење има отворено соработка и направен договор и патентирана набавка…

Прочитај повеќе