Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на наше огромно задоволство и чест ја прифативме искрената покана да бидеме едни од ретките гости во една од најдобрите ако не и најдобрата и најпрофесионалната одгледувачница за кучиња во Македонија - специјализираната одгледувачница за…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со големо жалење, гнев и нервоза авторот на овој текст Ви го пишува ова известување кое е со намена да Ве известиме за се што постои во овој така наречен пазар со кучиња !!! Чувањето…

Прочитај повеќе

Бигл расата потекнува од Англија и припаѓа на категоријата на кучиња трагачи и песови. Таа доаѓа во црна, кафеава и бела, а просечниот животен век е меѓу 12 и 15 години. 1.Тие многу сакаат да мирисаат ! - Бигл има…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со особена чест и задоволство ви ја пишуваме хуманата мисија која сите треба да ја следиме а примерот ние познатиот наш моден дизајнер и професор Г-динот Никола Ефтимов кој заедно со уште две сосетки од…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Со особена чест ви преставуваме кратко инфо за Светското првенство за расата ШАРПЛАНИНЕЦ, Македонската гордост,првенството се оддржа изминатиов викенд во Скопје во прекрасниот двор на Хотелот Белви , место каде што и во последниве години…

Прочитај повеќе