Македонија има ШАРПЛАНИНЕЦ СВЕТСКИ ШАМПИОН !!! Почитувани пријатели, Со огромна чест и задоволство ние да Ве информираме за најновата вест која денеска доага од Германија поточно Градот Лајпциг каде што се оддржува Светска изложба за сите видови раси на кучиња,…

Прочитај повеќе

Што се случува во Кинолошкиот Сојуз на Македонија ?! Почитувани , Во пресрет на оддржувањето на Светското првенство за расата Шарпланинец , по кој знае кој пат турболенции го тресат Кинолошкиот Сојуз на Македонија ! Имено како што дознаваме од…

Прочитај повеќе

Рускиот претседател доби АЛАБАИ кутре за роденден ! Претседателот на Русија , Владимир Путин синока го проласлави својот роденден , меѓу многуте делегации кој дојдоа на неговото работно место и му го честитаа роденденот еден слециален подарок го одбележа овој…

Прочитај повеќе

Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија го најавува Кинолошкиот викенд кој традиционално се оддржува секоја година во месец Октомври. Оваа година манифестациите ќе се оддржат во прекрасниот Хотел Белви на 21-22 Октомври со почеток во 10 часот. Судиската листа е составена…

Прочитај повеќе

За ПРВ пат во Македонија на плажа со Вашите миленици !!! Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со огромно задоволство ја проследуваме информацијата која утрово стигна до нас од наш пријател од Охрид кој дојде до идеја да го отвори Првиот…

Прочитај повеќе