БАСС - сопственост на Синиша од Скопје Ова е БАСС, кученце од расата Американски Басет Хаунд, една од поретките раси на нашите простори , Купимиленик.мк успеа да го донесе Басс во Македонија и сега е во сопственост на Синиша од…

Прочитај повеќе

ПЕРО - сопственост на Фамилија Стефкови - Скопје   Да ви го преставиме и ПЕРО МАЛТЕЗЕРОТ  , кутре кое е набавено исто така преку тимот на Купимиленик.мк, Перо е во соптвеност на фамилија Стефкови од Скопје кој се навистина пример…

Прочитај повеќе