МАКС - Сопственост на Ива и Баже Аврамовски - Скопје Ова е Макс , кученце од расата БИГЛ кој е набавен преку нас односно преку Купимиленик.мк , Макс е во сопственост на фамилија Аврамовски од Скопје и е совршен преставник…

Прочитај повеќе

ТЕДИ - Сопственост на Селим Салкоски - Струга Почитувани , ова е ТЕДИ , кученце од расата Бернандинец, сопственост на Селим од Струга , прекрасен миленик и преставник на својата раса, посебно горди дека е набавен преку нас односно преку…

Прочитај повеќе

БАК - Сопственост на фам. Бендевски - Скопје Ова е БАК , куче од расата Белгиски Овчар , наша гордост набавен преку нашиот тим уште пред неколку години , БАК е вистински преставник на својата раса и прекрасен миленик .…

Прочитај повеќе

Ова е БОНО , кученце од расата МОПС кој исто така е дел од тимот на Купимиленик.мк , Боно е одличен преставник на својата раса и прекрасен миленик, потекнува од одлична одгледувачница за оваа раса и тимот на купимиленик.мк е…

Прочитај повеќе

Алекс - Сопственост на фам.Николовски од Скопје   Да го запознаеме и Алекс, кученце од расата БИГЛ кој е убезен преку нашиот тим и сега е во сопственост на фамилија Николовски од Скопје , веќе Алекс и беше преставен и…

Прочитај повеќе