Почитувани посетители , Купимиленик.мк Ви го предлага своето најново легло на кученца од расата Француски Булдог , една од најатрактивните салонски миленици и една од најпобаруваните раси во изминатите 5 години на Светскиот Кинолошки пазар. (more…)

Прочитај повеќе

Почитувани посетители ,  нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее…

Прочитај повеќе