Купимиленик.мк ви го преставува своето најново легло на кученца од расата Германски Овчари , Кученцата се од професионална одгледувачница за оваа раса од Србија со која нашиот портал има одлична соработка и договор за предпродажба на кученцата за територијата на…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви го презентираме леглото на кученца од расата ЧИВАВА !!! Вистински миленик и фамилијарно кутре кое е салонски миленик ! Кученцата се од професионален одгледувач за оваа раса со која нашиот портал…

Прочитај повеќе

Подарете подарок кој ќе се памети долго - За денот на вљубените подарете БИШОН ФРИЗЕ !!! Почитувани наши фанови и пријатели на Купимиленик.мк , започнуваме со промоција на Ваше барање , определена актуелна раса ќе ја ставиме на промоција со…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители , како и секогаш нашиот тим за набавка Купимиленик.мк тимот ви го преставува своето ретко легло од кученца од расата Кавалир Кинг Чарлс Шпаниел , една од пореткире раси на нашите простори , вистински салонски миленик кој изобилува…

Прочитај повеќе