Тимот на Купимиленик.мк Ви го преставува најново легло на кученца од расата Француски Булдог ,една од најпродаваните раси во последните 5 години , домашен миленик кој изобилува со својот карактер и смешен изглед, идеален фамилијарен пријател . Кученцата потекнуваа од…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее…

Прочитај повеќе

Ретка можност за набавка на вистински примерок на кученца од расата Чау-Чау !!! Купимиленик.мк како и секогаш со најнови легла од професионални одгледувачници и одгледувачи за оваа раса , кученца од продажба од повеќе легла во моментов , поседуваат комплетна…

Прочитај повеќе

Почитувани , Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата БИШОН ПОЛИ ФРИСЕ , една од најпопуларните раси во последните 5 години , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани и најбарани , фамилијарен пријател…

Прочитај повеќе

Тимот на Купимиленик.мк Ви го преставува најново легло на кученца од расата Француски Булдог ,една од најпродаваните раси во последните 5 години , домашен миленик кој изобилува со својот карактер и смешен изглед, идеален фамилијарен пријател . Кученцата потекнуваа од…

Прочитај повеќе