Англиски Кокер Шпаниел !!! Почитувани , Чест ние да Ви го преставиме најновото легло зад кое можеме да бидеме посебно горди од причина што е едно од најдобрите легла на расата Кокер Шпаниел на Балканов ако не и пошироко !!!…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви гопрезентираме леглото на кученца од расата МОПС , една најпопуларните и најбарените раси на кучиња кој изобилуваат со својот смешен изглед и прекрасен карактер. Вистински миленик и фамилијарно кутре кое е…

Прочитај повеќе

Почитувани , Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата БИШОН ПОЛИ ФРИСЕ , една од најпопуларните раси во последните 5 години , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани и најбарани , фамилијарен пријател…

Прочитај повеќе

Ретка можност за набавка на вистински примерок на кученца од расата Чау-Чау !!! Купимиленик.мк како и секогаш со најнови легла од професионални одгледувачници и одгледувачи за оваа раса , кученца од продажба од повеќе легла во моментов , поседуваат комплетна…

Прочитај повеќе

почитувани , Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата ХАВАНСКИ БИШОН , една од најпопуларните раси во последните 5 години која е слична на Бишон Фризе , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани…

Прочитај повеќе