Град Скопје ќе набавува пушки за ловење на кучиња Почитувани љубители на животните и активни и пасивни критикувачи на условите во градскиот стационар – Вардариште, имаме доволно важна информација за сите, велат од Здружението за заштита на животни „Кане Корзо“.…

Прочитај повеќе