Рускиот претседател доби АЛАБАИ кутре за роденден ! Претседателот на Русија , Владимир Путин синока го проласлави својот роденден , меѓу многуте делегации кој дојдоа на неговото работно место и му го честитаа роденденот еден слециален подарок го одбележа овој…

Прочитај повеќе

Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија го најавува Кинолошкиот викенд кој традиционално се оддржува секоја година во месец Октомври. Оваа година манифестациите ќе се оддржат во прекрасниот Хотел Белви на 21-22 Октомври со почеток во 10 часот. Судиската листа е составена…

Прочитај повеќе