За ПРВ пат во Македонија на плажа со Вашите миленици !!! Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со огромно задоволство ја проследуваме информацијата која утрово стигна до нас од наш пријател од Охрид кој дојде до идеја да го отвори Првиот…

Прочитај повеќе