Почитувани , Нашиот портал Ве известувамe дека денеска официјално заврши и кинолошкиот викенд кој се оддржуваше во прекрасниот Прилеп . По долгите најави за оваа киникошка манифестација конечно дојде и викендот за нејзиното оддржуваже, изложбите во Прилеп секогаш важат за…

Прочитај повеќе

Автор: БИРН Објавено на 09 април 2017 На скопскиот плоштад никогаш немало повеќе домашни миленици. Граѓаните излегоа на протести против малтретирањето на животните, откако во последниов периодов зачестија труењата и малтретирањата на бездомните, но и на домашните кучиња и мачки.…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви гопрезентираме леглото на кученца од расата МОПС , една најпопуларните и најбарените раси на кучиња кој изобилуваат со својот смешен изглед и прекрасен карактер. Вистински миленик и фамилијарно кутре кое е…

Прочитај повеќе

Почитувани , Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата БИШОН ПОЛИ ФРИСЕ , една од најпопуларните раси во последните 5 години , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани и најбарани , фамилијарен пријател…

Прочитај повеќе

Ретка можност за набавка на вистински примерок на кученца од расата Чау-Чау !!! Купимиленик.мк како и секогаш со најнови легла од професионални одгледувачници и одгледувачи за оваа раса , кученца од продажба од повеќе легла во моментов , поседуваат комплетна…

Прочитај повеќе