Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на наше огромно задоволство и чест ја прифативме искрената покана да бидеме едни од ретките гости во една од најдобрите ако не и најдобрата и најпрофесионалната одгледувачница за кучиња во Македонија - специјализираната одгледувачница за…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со големо жалење, гнев и нервоза авторот на овој текст Ви го пишува ова известување кое е со намена да Ве известиме за се што постои во овој така наречен пазар со кучиња !!! Чувањето…

Прочитај повеќе