Бигл расата потекнува од Англија и припаѓа на категоријата на кучиња трагачи и песови. Таа доаѓа во црна, кафеава и бела, а просечниот животен век е меѓу 12 и 15 години. 1.Тие многу сакаат да мирисаат ! - Бигл има…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со особена чест и задоволство ви ја пишуваме хуманата мисија која сите треба да ја следиме а примерот ние познатиот наш моден дизајнер и професор Г-динот Никола Ефтимов кој заедно со уште две сосетки од…

Прочитај повеќе