Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Со особена чест ви преставуваме кратко инфо за Светското првенство за расата ШАРПЛАНИНЕЦ, Македонската гордост,првенството се оддржа изминатиов викенд во Скопје во прекрасниот двор на Хотелот Белви , место каде што и во последниве години…

Прочитај повеќе