Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее…

Прочитај повеќе

Ретка можност за набавка на вистински примерок на кученца од расата Чау-Чау !!! Купимиленик.мк како и секогаш со најнови легла од професионални одгледувачници и одгледувачи за оваа раса , кученца од продажба од повеќе легла во моментов , поседуваат комплетна…

Прочитај повеќе

Кинолошкиот СОјуз на Македонија излезе со соопштение и најава на официјалната фан група на ФБ за организација и показа за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ЗА РАСАТА ШАРПЛАНИНЕЦ кое ќе се оддржи во месец Ноември во Скопје !!! На најавниот плакат го имате…

Прочитај повеќе

Традиционални есенски изложби во организација на Кинолошкиот сојуз на Македонија Во текот на викендот (22-ри и 23-ти октомври) ќе се одржат две меѓународни CACIB изложби за сите раси на кучиња, квалификации за претстојната Крафтс изложба која ќе се одржи во…

Прочитај повеќе

Почитувани , Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата БИШОН ПОЛИ ФРИСЕ , една од најпопуларните раси во последните 5 години , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани и најбарани , фамилијарен пријател…

Прочитај повеќе