Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Ве информираме за една хуманитарна акција која залужува навистина голем почит и пример кој треба да го проследиме сите , имено во текот на вчерашниот ден екипата на Royal Canin - Македонија го посети регионот…

Прочитај повеќе