Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Ве известуваме за последното Кинолошко случување кое се оддржа во нашата земја а тоа беше Мавровскиот Кинолошки викенд ! Во организација на Кинолошкото друшство СКАРДУС од Гостивар и Кинолошкиот Сојуз на Македонија на ден 21…

Прочитај повеќе

Кинолошки викенд на Охридско Езеро ! Почитувани посетители , Ви ја презентираме најавата за престојниот Кинолошки викенд на Охридското Езеро , 10 години традиција на оваа манифестација која успешно се организира во прекрасниот Охрид и е една од најпосетуваните и…

Прочитај повеќе

Тимот на Купимиленик.мк Ви го преставува најново легло на кученца од расата Француски Булдог ,една од најпродаваните раси во последните 5 години , домашен миленик кој изобилува со својот карактер и смешен изглед, идеален фамилијарен пријател . Кученцата потекнуваа од…

Прочитај повеќе

Купимиленик.мк ви го преставува своето најново легло на кученца од расата Германски Овчари , Кученцата се од професионална одгледувачница за оваа раса од Србија со која нашиот портал има одлична соработка и договор за предпродажба на кученцата за територијата на…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува своето легло на кученца од една од најпознатите салонски раси Џек Расел Териер , фамилијарен пријател кој е препознатлив по својот хиперактивен карактер , лојален на фамилијата во која живее…

Прочитај повеќе