Габриел Стибел: Проклет да е денот кога почнав да се занимавам со Кинологија !!! Еден од нашите најафирмирани Кинолошки судии и човек кој долги години е во самиот врв во раководството на Кинолошкиот Сојуз на Македонија , Г-динот Габриел Стибел…

Прочитај повеќе