Почитувани посетители на Купимиленик.мк , најновите информации кој незнаеме сеуште дали се официјални се следните , пред почетокот на генералното собрание дошло до инциденти каде биде нападнати високи преставници на раководството на Сојузот на што се умешало и обезбедувањето кое…

Прочитај повеќе

Френчи Клуб - Некој упорно го одобрува Криминалот во Македонската Кинологија и ја турка длабоко надоле како во најлошите Европски земји кој се членки на Светската Кинолошка Организација. Почитувани , Како еден од најстарите одгледувачи на расата Француски Булдог и…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк, Денеска се оддржа годишно собрание на КСМ , покрај големите турболенции кој го тресеа КСМ како и суспензијата на екс секретарот , денеска се избираше нов генерален секретар. За нов Генерален секретар е избран Г-динот Миле…

Прочитај повеќе

Почитувани , Конечно го дочекавме и Кинолошкиот викенд во Скопје , две мегународни изложби и повеке од 400 кучиња пријавени за учество за двата дена како што информираат од Кинолошкиот Сојуз на Македонија кој ни најавува прекрасна органзиација на изложбите…

Прочитај повеќе

Подарете подарок кој ќе се памети долго - За денот на вљубените подарете БИШОН ФРИЗЕ !!! Почитувани наши фанови и пријатели на Купимиленик.мк , започнуваме со промоција на Ваше барање , определена актуелна раса ќе ја ставиме на промоција со…

Прочитај повеќе