Фебруарски Кинолошки викенд во Скопје ! Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со големо задоволство ви го преставуваме најавениот кинолошки викенд кој ќе се оддржи во Скопје на 13-14 Фебруари. Почеток на Кинолошката сезона и почеток на сите изложби во календарска…

Прочитај повеќе

Со доаѓањето на студените денови, односно како што паѓаат температурите, доаѓаат и промени во скопската Зоолошка градина во однос на чувањето на животните и нивната исхрана. Одредените видови животни си бараат посебни услови за чување. Тропските животни се засолнуваат во…

Прочитај повеќе

Познатата Интернационална изложба за сите раси на кучиња во Београд низ видео ! Почитувани посетители , од нашите соседи од Република Србија добивме линк каде низ кратко видео е направена репортажа за последната нивна изложба како затворање на Кинолошката Сезона…

Прочитај повеќе