Почитувани посетители на Купимиленик.мк , од многуте ваши електронски пораки кој ги пракате до нас бевме должни према вас да продолжиме да Ве информираме и да се информираме околу големите потреси кој го тресат Кинолошкиот Сојуз на Македонија овој период.…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , нашиот тим покрај неколкуте недели испитување на вашето мислење и низа анкети кој ги спроведе , одлучи дека треба да започне и со електронска продавница. (more…)

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , со големо жалење, гнев и нервоза авторот на овој текст Ви го пишува ова известување кое е со намена да Ве известиме за се што постои во овој така наречен пазар со кучиња !!! (more…)

Прочитај повеќе

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Нашиот портал кој со години ги следи сите случувања во Македонската Кинологија денеска дојде со сознание за една екслузивна вест а тоа е дека ќе се промовира уште една Македонска раса под името МИЈАЧКО ОВЧАРСКО…

Прочитај повеќе

Почитувани посетители , како и секогаш нашиот тим за набавка Купимиленик.мк тимот ви го преставува своето ретко легло од кученца од расата Кавалир Кинг Чарлс Шпаниел , една од пореткире раси на нашите простори , вистински салонски миленик кој изобилува…

Прочитај повеќе