Почитувани посетители на Купимиленик.мк , Завршија Киношките случувања за 2015 со затворањето на Кинолошките изложби изминатиов викенд! Викендов се оддржуваше познатиот Октромвриски Кинолошки викенд во Скопје , два интернационални CACIB изложби збогатени со уште три специјални изложби за неколку раси…

Прочитај повеќе