Ова е БОНО , кученце од расата МОПС кој исто така е дел од тимот на Купимиленик.мк , Боно е одличен преставник на својата раса и прекрасен миленик, потекнува од одлична одгледувачница за оваа раса и тимот на купимиленик.мк е…

Прочитај повеќе

Алекс - Сопственост на фам.Николовски од Скопје   Да го запознаеме и Алекс, кученце од расата БИГЛ кој е убезен преку нашиот тим и сега е во сопственост на фамилија Николовски од Скопје , веќе Алекс и беше преставен и…

Прочитај повеќе

БАСС - сопственост на Синиша од Скопје Ова е БАСС, кученце од расата Американски Басет Хаунд, една од поретките раси на нашите простори , Купимиленик.мк успеа да го донесе Басс во Македонија и сега е во сопственост на Синиша од…

Прочитај повеќе