Актуелни легла

Чау – Чау ( Chow – Chow )

14563552_10209010417112607_1809694678008628625_n

Ретка можност за набавка на вистински примерок на кученца од расата Чау-Чау !!!

Купимиленик.мк како и секогаш со најнови легла од професионални одгледувачници и одгледувачи за оваа раса , кученца од продажба од повеќе легла во моментов , поседуваат комплетна документација и се со изложбен потенцијал , стари се 50-60 дена и веќе резервациите се во тек , поради актуелноста на оваа прекрасна раса како и ретки легла во овој период од годината пожелна е навремена резервација , рок на испорака на кученцата е од 5-7 работни дена .

Сите целосни информации како и резервации Ве молиме контактирајте го нашиот тим за продажба од 09-21 часот на 070 999903 – Купимиленик.мк