Актуелни легла

Француски Булдог ( French Bulldog)

f1

Тимот на Купимиленик.мк Ви го преставува најново легло на кученца од расата Француски Булдог ,една од најпродаваните раси во последните 5 години , домашен миленик кој изобилува со својот карактер и смешен изглед, идеален фамилијарен пријател .
Кученцата потекнуваа од професионален одгледувач од Србија , стари се 55 дена и се вистински преставници на својата раса , поседуваат комплетна документација и се со изложбен квалитет , целосни информации како и резервации на 78 64 79 99 – Купимиленик.мк .

Периодот на набавка е од 5-7 работни дена од моментот на резервација , поради актуелноста на расата како и ретките легла овој период од годината навремена резервација е пожелна.