Новости

Физички пресметки на генералното собрание на Кинолошки Сојуз на Македонија

424383_398009330225602_100000496156642_1569221_37433954_n

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , најновите информации кој незнаеме сеуште дали се официјални се следните , пред почетокот на генералното собрание дошло до инциденти каде биде нападнати високи преставници на раководството на Сојузот на што се умешало и обезбедувањето кое приватно било ангажирано од страна на Кинолошки СОјуз на Македонија.

Веќе на долго и широко се збори за големите потреси и турболенции кој го пратат Кинолошкиот Сојуз на Македонија,дека кај што има чад има и огин е и информацијата дека и на изложбите и на собранијата се ангажира приватно обезбедување за да штити некого од нешто – зашто ? Ако Кинологијата е културен настан , спорт , хоби и ако се оди според организациски договор не гледаме зашто е потребно обезбедување и се почести инциденти највероватно се одговорот на нашето мислење.

Ова се информации кои денеска дојдоа до нас како медиум, за да се увериме во тоа денеска преку 15 пати пробавме телефонски да стапиме во контакт со Сојузот но од таму не добивме одговор дека никој не одговара на повиците па се упативме и директно кај нив за инфо на што наидовме на затворени врати како што можете да видите на фотографијата, зашто е затворен сојузот безцело известување незнаеме но знаеме дека подолго време таму врие , каква ќе биде разрешницата останува да следиме , за сите новости благовремено ќе ве известиме и покрај сите притисоци кој нас кој цело време констатно ги имаме од луге блиски на сојузот а и опстукциите кој му се прават на сопственикот на порталот Купимиленик.мк .

Купимиленик.мк и понатаму останува будно да ги следи сите случувања и нема никој и не смее да го забрани јавното информирање и случување во Македонската Кинологија , Македонската јавност заслужува да ја знае вистинската слика.

Е.С
кУПИМИЛЕНИК.МК