Uncategorized

ТОБИ – сопственост на Ивана од Скопје

Tobi

Ова е ТОБИ , кученце од расата БИГЛ кој е дел од фамилијата Купимиленик.мк , кутре набавено преку нашиот тим , ТОБИ живее во Скопје и е супер преставник на расата БИГЛ , сопственост на Ивана од Скопје.