Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

ТЕДИ – Сопственост на Селим Салкоски

Teddy (2)

ТЕДИ – Сопственост на Селим Салкоски – Струга

Почитувани , ова е ТЕДИ , кученце од расата Бернандинец, сопственост на Селим од Струга , прекрасен миленик и преставник на својата раса, посебно горди дека е набавен преку нас односно преку Купимиленик.мк.