Актуелни легла

За денот на вљубените подарете БИШОН ФРИЗЕ

Bichon-Frise

Подарете подарок кој ќе се памети долго – За денот на вљубените подарете БИШОН ФРИЗЕ !!!

Почитувани наши фанови и пријатели на Купимиленик.мк , започнуваме со промоција на Ваше барање , определена актуелна раса ќе ја ставиме на промоција со посебен повод па оттука за популарниот ден на љубовта 14-ти Фебруари објавуваме промоција на расата БИШОН ФРИЗЕ , една од најпопуларните и најпродаваната раса на кучиња во последниве 5 години .

Промоцијата која гласи – Подарете подарок кој ќе се памети долго – За денот на вљубените подарете БИШОН ФРИЗЕ !!!

Кученца од професионална одгледувачница со изложбен квалитет и целосна доументација по промотивна цена , малите се на возраст од 70 дена и се вистински преставници на својата раса .

Израдувајте ги вашите сакани со подарок и вакво бело снежно топче , подарок кој ќе се памети долго.

Сите останати информаци како и резервации ве молиме контактирајте не 070 999903 – Купимиленик.мк

Бројот на кученца согласно промоцијата е ОГРАНИЧЕН , пожелна е навремена резервација.