Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

ПЕРО – сопственост на Фамилија Стефкови – Скопје

DSC_0288

ПЕРО – сопственост на Фамилија Стефкови – Скопје

 

Да ви го преставиме и ПЕРО МАЛТЕЗЕРОТ  , кутре кое е набавено исто така преку тимот на Купимиленик.мк, Перо е во соптвеност на фамилија Стефкови од Скопје кој се навистина пример како правилно треба да се одгледува едно кутре ,  Перо е вистински преставник на расата и е навистина еден од најпопуларните Малтезери кај нас , често можете да го видите низ Центарот во Скопје во најразлична гардероба па понекогаш и со патики  ,  навистина сме  многу горди  на него што е набавен преку нас односно преку тимот на Купимиленик.мк