Актуелни легла

Мопс ( PUG ) кученца

17626675_1454914841216201_1638655392297506571_n

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви гопрезентираме леглото на кученца од расата МОПС , една најпопуларните и најбарените раси на кучиња кој изобилуваат со својот смешен изглед и прекрасен карактер.

Вистински миленик и фамилијарно кутре кое е салонски миленик !

Кученцата се од професионален одгледувач за оваа раса со која нашиот портал има договор за препродажба на неговите примероци за територијата на Македонија , кученцата се со изложбен потенцијал , поседуваат комплетна документација како родовник -педигре,микрочип , пасош и здравствена легитимација , стари се 60 дена и се прекрасни примероци на расата.

Кученцата потекнуваат од професионален одгледувач за оваа раса од Србија со која нашиот портал има договор за препродажба на нивните кучињиња за територијата на Македонија , на понуда се кученца од повеќе легла и за секоја информација како и резервација Ве молиме контактирајте не на нашиот телефонски број 78 64 79 99 – Купимиленик.мк , од моментот на резервација кученцето со целата документација од 5-7 работни дена пристигнува во Скопје.