Новости

Миле Алексоски – нов Генерален секретар на Кинолошкиот Сојуз на Македонија !!!

525195_3092409947716_117152252_n

Почитувани посетители на Купимиленик.мк,

Денеска се оддржа годишно собрание на КСМ , покрај големите турболенции кој го тресеа КСМ како и суспензијата на екс секретарот , денеска се избираше нов генерален секретар.

За нов Генерален секретар е избран Г-динот Миле Алексоски , еден од најпознатите Македонски судии кој со години ја афирмира Македонската Кинологија секаде во Светот, Алексоски долги години е во самото раководство во КСМ , работеше како водител на родовна книга како и претседатен на стручниот совет на КСМ.

На Г-динот Алексоски му честитаме за новата функција и му посакуваме многу успеси .

Купимиленик.мк