Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

МАКС – Сопственост на Ива и Баже Аврамовски – Скопје

dd

МАКС – Сопственост на Ива и Баже Аврамовски – Скопје

Ова е Макс , кученце од расата БИГЛ кој е набавен преку нас односно преку Купимиленик.мк , Макс е во сопственост на фамилија Аврамовски од Скопје и е совршен преставник на расата БИГЛ , веќе беше презентиран на неколку Кинолошки манифестации каде се закити со титула млад шампион на Македонија како и прва во раса . Макс е наша гордост и му посакуваме успешна кинолошка кариера а на фамилија Аврамовски многу убави моменти заедно со МАКС.