Новости

Купимиленик.мк започнува и со своја електронска продавница

e-petshop

Почитувани посетители на Купимиленик.мк , нашиот тим покрај неколкуте недели испитување на вашето мислење и низа анкети кој ги спроведе , одлучи дека треба да започне и со електронска продавница.

Се одлучивме на ваков чекор од причина што кај нас немаме ни една електронска продавница за купување преку интернет за храна и се за нашите миленици и тоа со достава до нашите домови , темпото во ова време и работните активности не секогаш ни дозволуваат да можеме да стигнеме секаде се и сите обврски да си ги завршиме, се случува да заборавиме дека да треба да му набавиме храна на нашето милениче.

Сега , со отворањето на нашата електронска продавница е полесно за сите нас , со неколку кликови и со богатиот каталог и избор на храна и галантерија за миленици ние ги доставуваме до вашиот дом за неколку часа низ цела Македонија.

На продавницата наскоро ќе се најдат продукти во повеќе категории како повеќе брендови на храна како и галантерија од Европски супер брендови произведители на галантерија за миленици.

Постапката е брза и едноставна , со одбирање на продуктот кој го сакате и верификација за истиот , набрзо ке ве контактира нашиот тим за дистрибуција и во одоговор со вас ке ви се испорача продуктот до вашиот дом, ви најавуваме низа промоции и попусти како и ве советуваме често да го проверувате нашиот Е- Пет Шоп на Купимиленик.мк.

ПЕТ МАРКЕТОТ МОЖЕТЕ ДА ГО КЛИКНЕТЕ И РАЗГЛЕДАТЕ НА СЛЕДНАВА АДРЕСА

WWW.PETMARKET.MK

За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на 070-999903.