Кинолошки манифестации

Есенски Кинолошки викенд – Ц А Ц И Б КАНИС – Скопје

1

Кинолошкиот Сојуз на Република Македонија го најавува Кинолошкиот викенд кој традиционално се оддржува секоја година во месец Октомври.
Оваа година манифестациите ќе се оддржат во прекрасниот Хотел Белви на 21-22 Октомври со почеток во 10 часот.
Судиската листа е составена од наши Македонски судии како и судии од Бугарија и Црна Гора.
Повеќе информации како и електронска пријава можете да добиете на www.ksm.org.mk