Новости

Ветеринарен Центар Скопје во нов современ простор

Naslovna

Ветеринарен Центар Скопје во нов современ простор !

Почитувани посетители ,

Би сакале да Ве известиме за уште една убава работа која ќе ги израдува сопствениците на милениците во Скопје и во целата наша држава , имено станува збор за една од најпопуларните и најпрофесионалните Ветеринарни болници а тоа е Ветеринарен Центар Скопје Др.Диме Велковски кој од 01.07.15 започна со работа во нов современ објект направен по сите стандарди и болница за миленици која е прва од овој вид на Ветеринарни установи кај нас.

Новата локација е во непосредна близина на старата амбуланта, на ул. Козара бр. 64/1 веднаш позади домот за деца 11 Октомври.

Навистина целиот објект изгледа прекрасно и со голема препорака ви советуваме да го посетите.

Во прилог на оваа вест ви презентираме неколку фотографии од самото отворање , телефонскиот број за сите информации е 070 23-43-23.