Uncategorized

БОНО – Сопственост на Андријана од Скопје

527753_10150836830673495_583283494_9782244_1633677449_n

Ова е БОНО , кученце од расата МОПС кој исто така е дел од тимот на Купимиленик.мк , Боно е одличен преставник на својата раса и прекрасен миленик, потекнува од одлична одгледувачница за оваа раса и тимот на купимиленик.мк е горд што Боно е веќе во Скопје и што е наш увоз.