Актуелни легла

Бишон Фризе – НОВО ЛЕГЛО !!!

bb

Почитувани ,

Ви го престаставуваме нашето најново легло на кученца од расата БИШОН ПОЛИ ФРИСЕ , една од најпопуларните раси во последните 5 години , кученца со мал раст , салонски миленици кој се најпродавани и најбарани , фамилијарен пријател , кутре кое не пушта длака и нема мирис , кученце кое ќе внесе многу радост и смеа во вашата фамилија.

Кученцата се професионална одгледувачница со која ние имаме соработка за продажба на кученцата за Македонија , станува збор за увозни кученца со изложбен квалитет и целосна документација .
На возраст од 65 дена и во моментов имаме и машки и женски на располагање , времето на испорака на кученцата е од 5-7 работни дена , целосно инфо како и резервација можете да добиете на 78 64 79 99 Купимиленик.мк од 12-21 часот.