Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

БАСС – сопственост на Синиша од Скопје

Bass

БАСС – сопственост на Синиша од Скопје

Ова е БАСС, кученце од расата Американски Басет Хаунд, една од поретките раси на нашите простори , Купимиленик.мк успеа да го донесе Басс во Македонија и сега е во сопственост на Синиша од Скопје , потекнува од прекрасна одгледувачница за оваа раса и навистина е прекрасен преставник на расата.