Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

БАК – Сопственост на фам. Бендевски – Скопје

JU2C0113 (2)

БАК – Сопственост на фам. Бендевски – Скопје

Ова е БАК , куче од расата Белгиски Овчар , наша гордост набавен преку нашиот тим уште пред неколку години , БАК е вистински преставник на својата раса и прекрасен миленик . Веќе има завршено и шампионат на изложба и е млад шампион на Македонија . Горди сме како фамилијата Бендевски се грижи за Бак и навистина сме горди што токму БАК е набавен преку нас.