Актуелни легла

Англиски Кокер Шпаниел

NAJAVA

Англиски Кокер Шпаниел !!!

Почитувани ,

Чест ние да Ви го преставиме најновото легло зад кое можеме да бидеме посебно горди од причина што е едно од најдобрите легла на расата Кокер Шпаниел на Балканов ако не и пошироко !!!

Станува збор за наше Македонско легло од професионалната одгледувачница на Г-динот Владимир Галич , планско парење и кученца со голем изложбен потенцијал и целосна документација, професионален одгој и одлична прилика за да имате еден вистински примерок на расата која е со преубав карактер и изглед.

Во моментов има и машки и женски слободни за превземање , информации можете да добиете на info@kupimilenik.mk како и на 078 647 999 и на ФБ профилот на Владимир Галич.

Од причина што ова е актуелно легло побрза резервација би била пожелна.