Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

Алекс – Сопственост на фам.Николовски од Скопје

Alexx

Алекс – Сопственост на фам.Николовски од Скопје

 

Да го запознаеме и Алекс, кученце од расата БИГЛ кој е убезен преку нашиот тим и сега е во сопственост на фамилија Николовски од Скопје , веќе Алекс и беше преставен и на неколку изложби кај нас каде е млад шампион на Македонија во убавина за расата БИГЛ, со повеќе фотки од Алекс наскоро а ние се гордееме што е набавен преку нас.