Што се случува во Кинолошкиот Сојуз на Македонија ?

Полицијата плаче по него: Тој утрово го загуби животот во борбите со терористите (обновено)

ДВАНАЕСЕТ ПРИЧИНИ ЗАРАДИ КОИ СЕКОЈ ДОМ ТРЕБА ДА ИМА ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ !!!

ГЛУМЕЦОТ АЛЕН ДЕЛОН ЌЕ БИДЕ ПОГРЕБАН СО СВОИТЕ КУЧИЊА!

Лечење со љубов : Гушкајте ги своите миленичиња– ЗДРАВО Е !

кинолошки манифестации

12116014_10205058249119343_1797205258602883071_n
ii
11745676_10153397694573991_7034104658535870534_n

Актуелни легла

 • g

  Германски Овчари – Македонско легло

  Почитувани , Купимиленик.мк ви го преставува своето најново легло на…

  Прочитај повеќе
 • r

  Малтезер Кученца

  Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува…

  Прочитај повеќе
 • SD (3)

  Чивава кученца

  Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви го…

  Прочитај повеќе
 • IMG_9090_resize

  Мопс ( PUG ) кученца

  Почитувани посетители на Купимиленик.мк , на огромно задоволство ви гопрезентираме…

  Прочитај повеќе
 • b

  Басет Хаунд Кученца

  Басет Хаунд Кученца на понуда !!! Почитувани посетители на Купимиленик.мк…

  Прочитај повеќе
 • j

  Jack Russel Terrier

  Почитувани посетители , нашиот тим за набавка Ви го преставува…

  Прочитај повеќе
 • bis

  Бишон Фризе

  Почитувани , Ви го презентираме најново наше легло на кученца…

  Прочитај повеќе
 • yorki stenci

  Јоркшишки териер кученца

  Почитувани посетители на Купимиленик.мк , ви го преставуваме најновото легло…

  Прочитај повеќе

Раси на кучиња

Јужноруска Овчарка

Потекло: Украина и Русија
Број на стандард: FCI група 1
Висина на мажјак: 65–66 cm
Висина на женка: 62–66 cm

Земја на потекло - историјат Не се знае точното потекло на оваа раса. Како и да е, сепак се знае…

Јапонски шпиц

Потекло: Јапонија
Број на стандард: FCI група 5
Висина на мажјак: 25 – 40 см
Висина на женка: 25 – 40 см

Земја на потекло - историјат Јапонскиот шпиц е потомок на фамилијата на артички шпицови. Се верува дека стигнале во Јапонија…

Јоркшир териер

Потекло: Англија
Број на стандард: FCI група 3
Висина на мажјак: 21 – 23 см
Висина на женка: 21 – 23 см

Земја на потекло - историјат Јоркшир териерот бил размножен во Јоркшир, северна Англија во 1800 години. Ова куче било одгледувано…

Јапонски Чин

Потекло: Кина
Број на стандард: FCI група 9
Висина на мажјак: околу 25 см
Висина на женка: околу 25 см

Земја на потекло - историјат Јапонскиот чин или јапонскиот шпаниел се добил со врстување на пекинезерите. Постојат три теории за…

Јазовичар

Потекло: Германија
Број на стандард: FCI група 4
Висина на мажјак: 30 – 35 см
Висина на женка: 30 – 35 см

Земја на потекло - историјат Јазовичарот потекнува од Германија од XVI век. Неговото име на германски потекнува од германскиот збор…

Италијански птичар со остро крзно

Потекло: Италија
Број на стандард: FCI група 7
Висина на мажјак: 58 – 70 см
Висина на женка: 58 – 70 см

Земја на потекло - историјат Пред многу векови сетери со остро крзно наречени Spinones стигнале во Италија со грките трговци.…

Најнови продукти

Најголема онлајн продавница за храна на кучиња, аксесоари, играчки и уште многу други производи.

Сите продукти

Кучиња набавени преку Купимиленик.мк

 • dd

  МАКС – Сопственост на Ива и Баже Аврамовски – Скопје

  МАКС - Сопственост на Ива и Баже Аврамовски - Скопје…

  Прочитај повеќе
 • Teddy (2)

  ТЕДИ – Сопственост на Селим Салкоски

  ТЕДИ - Сопственост на Селим Салкоски - Струга Почитувани ,…

  Прочитај повеќе
 • JU2C0113 (2)

  БАК – Сопственост на фам. Бендевски – Скопје

  БАК - Сопственост на фам. Бендевски - Скопје Ова е…

  Прочитај повеќе
 • 527753_10150836830673495_583283494_9782244_1633677449_n

  БОНО – Сопственост на Андријана од Скопје

  Ова е БОНО , кученце од расата МОПС кој исто…

  Прочитај повеќе
 • Alexx

  Алекс – Сопственост на фам.Николовски од Скопје

  Алекс - Сопственост на фам.Николовски од Скопје   Да го…

  Прочитај повеќе
 • Bass

  БАСС – сопственост на Синиша од Скопје

  БАСС - сопственост на Синиша од Скопје Ова е БАСС,…

  Прочитај повеќе
 • DSC_0288

  ПЕРО – сопственост на Фамилија Стефкови – Скопје

  ПЕРО - сопственост на Фамилија Стефкови - Скопје   Да…

  Прочитај повеќе
 • Tobi

  ТОБИ – сопственост на Ивана од Скопје

  Ова е ТОБИ , кученце од расата БИГЛ кој е…

  Прочитај повеќе

Програма за новите сопственици

Пристигнување на кученцето во вашиот дом

Откако кученцето ќе пристигне во Вашиот дом, треба да му одредите место каде ќе спие, да му определите посебно место каде што ќе му го поставите неговото креветче

Програма за правилна исхрана

Ви препорачуваме поголемиот дел од исхраната на Вашето кученце да биде дехидрат а под дехидрат се подразбира специјално подготвена купечка храна

Прошетки и стекнување на хигиенски навики

Еден од најголемите проблеми со кој треба да се справуваме по доаѓањето на кученцето во нашиот дом е секако стекнувањето и учењето на кученцето каде да си ги извршува физиолошките потреби